Friday, March 23, 2012

On The Budget!

Kelle rahakott on väga nälginud, aga kodu vajaks natukenegi mööblit, siis kogusin siia mõned väga geniaalsed mõtted, kuidas teha miinimumist maksimum endiselt minimaalse summa eest. Ehk siis eelkõige on see postitus neile, kes alles äsja vanemate pesast välja lennanud ja nüüd oma esimesi iseseisvaid samme teevad. Siin on asjad veidikene lõbusamad ja mängulisemad, kui tavakodude kujunduses kohata võib. Aga noorus ongi ju aeg teha lolluseid ja lõbutseda, et saaks tulevikus tagasi vaadata ja naerda, mis kõik tehtud sai. 

See ongi järjekordne inspiratsiooni postitus, aga juba järgmise postituse teen juba enda materjalist. Praegu pole lihtsalt kõik veel valmis :)

Ja muidu, kuidas uus kujundus meeldib?

Kui su magamis toas peaks haigutama tühjus ja ainult madrats nukralt keset tuba pikutama, siis võta tume matt värv, tõmba sein sellega üle ja joonista sinna just selline voodi peats nagu ise tahad.
Jah need on kartulikastid. Võib-olla mõned mäletavad neid veel maalt vanaema juurest, milles keldris kartuleid hoiti. Neid tuleb nüüd natukene otsida, aga nii on nad ju super stiilsed ja huvitavad. Kõige parema tulemuse saad, kui võtad juba vanad piisavalt palju kartuleid näinud kastid, teed need puhtaks ja laod üksteise peale. Et need kindlamini üksteise peal püsiks soovitan nad akutrelliga omavahel kinni kruvida. Valge seinaga on nad veel eriti efektsed.
Ka eri suurusega kastid annavad väga ilusa tulemuse. Võid need veel mattlakiga üle tõmmata, et oleks kergem tolmu pühkida, aga kui raha napid kõlbavad nad niisama ka.
See diivan ja kohvilaud on tehtud euroalustest. Neid kasutatakse kaubaalustena ladustamisel. Võib-olla oled kusagil supermarketis isegi näinud mõnda sellist suure coca-cola lasti all või jahukottide alt piilumas. Uurisin isegi hinna järgi  ja see on nii umbes 5€ tükk. Kui kusagilt otsida, siis võib kasutatud aluse saada veel odavamalt. Need on kaetud madratitega, mille võid kasutatult samuti saada kusagilt, kas väga odavalt või suisa tasuta. Laua peal on klaasi leht, mille leiad ilmselt ehituskauplusest või jällegi natuke uurimist-puurimist ja äkki kellegil on üle. Laua alla on lihtsalt toorelt vanad käru rattad kruvitud.
See ei näe siin küll kkõige ahvatlevam välja ( ja ma tean ka miks. Selle laua ''kaunistuse'' pärast.), aga siiski edasi arendus eelisel pildil nähtud lauast. See siin on üle immutatud ja kahe korruseliseks tehtud.
..''Ei ema ma võtan Pauli endaga kaasa!''- ''Aga kuhu sa ta seal paned?''- ''Küll ma midagi välja mõtlen.'' ...Ja voila! Küll noorus midagi välja mõtleb, eh?!
Kui ülikoolis loengus väga igav hakkab ja oled selline kritseldaja tüüpi, siis joonista mõni väike koomiks või niisama pilt ja kleebi need seinale, sii saad lõpuks tapeedi. Või kui sul juba on kogunenud patakas igasugu kritseldisi ja joonistusi, siis hea võimmalus neid demonstreerida. See ei pea just WC olema, aga see pilt näeb super lahe välja. Liimida soovitan muidugi kliistriga ja veekindelmarker oleks vajalik, sest muidu võib värv laiali minna.
Vanaema saadetud moosipugid pese peale söömist ilusti puhtaks ja tee laelamp.
Kummikinnastest lambikuppel. Millegi pärast mulle tekitab see tunde nagu sajad käed küünitaksid minu poole ja tahaks mind katsuda...creepy, aga lahe. Sisemise konstuktsiooniga võib veidi raskeks minna, aga küll sa hakkama saad.
See on tehtud vanadest kilekottidest ja ilmselt samal meetodil, kui see kohvifiltri oma, mille ma kunagi varem postitasin.
Viimane aeg teha napakaid asju ja esimene oma elamine peaks olema lõbus ja huvitav, nii et miks mitte nimetada üks uks ''Dumble''dooriks.
...Või äkki oled avastanud, et mõni ese su kodus meenutab sulle midagi.
Päris armas selline ja tooks kindlatsi alati seda lugedes väikese muige näole.
Kirjuta mõni lahe lause endale kusagile meeldetuletuseks.
:D :D See on lihtsalt naljakas.
...Ja lõpuks mina, kui suur zombi fänn, külvan kindlasti ka endale ühe zombi idanema. ''Grow your own zombie!''



2 comments: